Privacy

Pure Sana BVBA respecteert de privacy bij het verwerken van (persoons)gegevens m.b.t. het gebruik van haar internetwebsites www.pureswellness.com en www.pureswellness.be. Op de websites van Pure Sana BVBA worden op verschillende plaatsen persoonsgegevens verzameld. Deze worden verzameld en behandeld in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens.

Doel van de werking

Pure Sana BVBA verwerkt uw gegevens voor volgende doeleinden:

  • om de door u gevraagde informatie te verstrekken en/of om de door u gewenste dienstverlening te realiseren en u hierover te informeren
  • om u op de hoogte te houden van andere producten, evenementen en/of diensten van Pure Sana BVBA

De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de hierboven beoogde doelstellingen. Door uw persoonsgegevens te verstrekken geeft u Pure Sana BVBA uitdrukkelijk de toestemming om ze te verwerken voor de hierboven beoogde doeleinden. Behoudens wettelijk voorgeschreven of ingeval u de toestemming gaf, worden uw persoonsgegevens niet bekendgemaakt aan derden.

Uw rechten


U kan er van uitgaan dat Pure Sana BVBA de persoonsgegevens steeds ‘eerlijk en rechtmatig’ verwerkt. Dit wil zeggen dat de gegevens enkel voor de bovenstaande uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden verwerkt worden. Pure Sana BVBA garandeert dan ook dat de gegevensverwerking steeds toereikend, ter zake dienend en niet overmatig is. In ieder geval heeft u steeds volgende rechten:

 U heeft steeds toegang tot uw geregistreerde persoonsgegevens en u kunt de juistheid ervan verifiëren.
 U heeft de mogelijkheid om onjuistheden in verband met uw persoonsgegevens te laten verbeteren en/of gegevens te laten verwijderen.  Hiertoe kunt u contact opnemen met de zaakvoerder.

LINKS NAAR ANDERE SITES

Pure Sana BVBA kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de informatie of het privacybeleid van de websites waarnaar via een hyperlink wordt doorverwezen.

Wijzigingen en contact

Indien u nog vragen heeft over de Privacy Policy van Pure Sana BVBA, dan kunt u een e-mail sturen naar de zaakvoerder. Het is mogelijk dat ons privacybeleid in de toekomst vatbaar is voor aanpassingen en wijzigingen. Het is dan ook aan de gebruiker om op regelmatige basis kennis te nemen van dit document.

Cookiebeleid

CookieS

De websites van Pure Sana BVBA maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine informatiebestanden die automatisch op de harde schijf van jouw computer bewaard worden.

Soorten

  • Technisch noodzakelijke cookies:
    Dit zijn cookies die strikt noodzakelijk zijn voor de werking van de websites. Zonder deze cookies zouden de websites niet naar behoren functioneren. Bijgevolg kunnen deze cookies beter niet uitgeschakeld worden.
  • Functionele cookies:
    Dit zijn cookies die worden aangewend om de functionaliteit van de websites te verbeteren. Dit maakt het bezoek aan de website voor u aangenamer. Het kan bijvoorbeeld gaan om cookies die onthouden welke inhoud bekeken werd op de website of welk e-mailadres en wachtwoord werd ingevoerd bij aanmelding tijdens een eerder bezoek aan de websites.
  • Tracking cookies en third party cookies:
    • Dit zijn cookies van Google Analytics o.a. om bezoekersstatistieken bij te houden. Pure Sana BVBA gebruikt deze statistieken om de website continu te verbeteren en u van relevante informatie te voorzien. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google Inc. wel toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten. Google Inc. is in dat geval verantwoordelijke voor de verwerking. We verwijzen graag naar de respectievelijke Privacy Verklaringen voor meer informatie: http://www.google.com/policies/privacy/
    • Dit zijn Cookies van Acuity Scheduling Inc.  o.a. om online afspraken mogelijk te maken. We verwijzen graag naar de respectievelijke Privacy Verklaringen voor meer informatie: https://www.acuityscheduling.com/privacy.php
    • Dit zijn Cookies van Squarespace  o.a. om bezoekersstatistieken bij te houden. We verwijzen graag naar de respectievelijke Privacy Verklaringen voor meer informatie: https://www.squarespace.com/cookie-policy en https://www.squarespace.com/privacy/

Cookies accepteren of weigeren

U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt de instellingen van uw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. U dient dit voor elke browser en voor elke computer opnieuw in te stellen. Als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen, kan dit leiden tot een minder goede werking van bepaalde functionaliteiten van deze website.

Wijzigingen/Contact

Indien u nog vragen heeft over het cookiebeleid van Pure Sana BVBA, dan kunt u een e-mail sturen naar de zaakvoerder.

Het is mogelijk dat ons cookiebeleid in de toekomst vatbaar is voor aanpassingen en wijzigingen. Het is dan ook aan de Gebruiker om op regelmatige basis kennis te nemen van dit document.