Lichaamsverzorgingen ~ Massages

Elke lichaamsverzorging van Phyto 5 is een verzorging van lichaam en geest. De combinatie van de producten, lymfedrainage en chromatherapie maakt dat je zelfs enkele dagen na de behandeling nog deugd hebt ervan. Daarom is het belangrijk om na de behandeling eventueel thuisproducten te gebruiken en voldoende water en slaap te nemen.

Tijdens een massage staat ontspanning van lichaam en geest voorop. Aanraking en geuren staan centraal tijdens de massage om zo te komen tot een volledige relaxatie en nieuwe energie. Een massage kan ook gecombineerd worden met een andere verzorging of behandeling.

energetische lymfedrainage

Een lymfedrainage geeft je lichaam meer vitaliteit en energie, stimuleert het lymfesysteem, verwijdert afvalstoffen en toxines. Het wordt aanbevolen bij: onzuivere huid, vroegtijdige veroudering, stramme spieren, zware benen, futloos gevoel...

Ideaal in kuurvorm 4x kort na elkaar, daarna 1x per seizoen als onderhoud

60 min - 65 €

Phyto 5 Silhouette

Kuurbehandeling om het lichaam te verstevigen en enkele centimeters te verliezen. De combinatie van de producten met de lymfedrainge zorgen er voor dat uw lichaam en huid actief gestimuleerd worden, u voelt zich hierna weer helemaal in evenwicht.

Ideaal in kuurvorm 5 à 6 tal keren kort na elkaar. Aangeraden om met thuisproducten de behandelingen te ondersteunen.

60 min - 65 €

Phyto 5 Bodyscrub

Dode huidcellen worden verwijderd waardoor je terug een zijdezacht huid krijgt en een betere opname van mineralen en vocht.

Perfect te combineren met een klei- of algenpakking van Phyto 5.

30 min - 35 €
 combi met pakking 85 €

 

Phyto 5 zijdezacht arrangement

Ondersteun je gezonde levensstijl met een ontspannende en hydraterende beauty behandeling. Uw huid zal ontdaan zijn van alle dode huidcellen. Daarenboven heeft de violette klei een liftend effect op uw huid. U ziet er mooi strak uit en voelt zich vol energie. Ook ideaal na het zonnen.

60 min - 65 €

New mama arrangement

Voor alle nieuwe mama's die even tijd willen voor zichzelf en helemaal ontspannen. Je huid wordt na de zwangerschap voorzien van voldoende vocht, mineraliserende elementen en voedende actieve stoffen. Je voelt je weer vrouwelijk en mooi. De buik krijgt een heel speciale aanpak.

90 min - 85 €

Volle maan arrangement

Lichaamsbehandeling waarbij het hele lichaam gescrubd wordt met daarna een zijdezachte lichaamspakking. Deze verzorging geeft je lichaam maximale energie. Ideaal om jezelf weer helemaal op te laden en tot rust te komen. 

60 min - 65 €

 

ONTSPANNENDE LICHAAMSMASSAGE

Tijdens de massage trachten we de spanningen uit het lichaam te halen door strijkingen, knedingen en fricties. Er wordt gebruik gemaakt van warme massageolie en heerlijke geuren om het lichaam helemaal te laten ontspannen.

Massage nek, schouders & rug (35min)      45 €
Volledig lichaam (60min)                              60 €

HOTSTONE MASSAGE

Hotstone massage is een warmte massage met een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. Ideaal bij stress, burn-out, fibromyalgie, spierproblemen, slechte doorbloeding, spijsverteringsproblemen...

Nek, schouder & rug (35min)            45 €

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Door een zwangerschapsmassage probeer ik de spanningen in het lichaam te verlichten. Dit geeft een weldadig gevoel, ontspanning van de spieren en een momentje voor jezelf. Daarnaast geeft het ook energie, zodat je het gevoel hebt weer op wolkjes te lopen. Ideaal bij gezwollen benen, rugklachten, spanningen schouders...

Zwangerschapsmassage (60min)                            60 €
Zwangerschapsmassage + kleipakking (90min)     80 €