Wellness

Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.

Het saunacomplex is volledig rookvrij. Het is verboden te roken in de binnenruimte en de whirlpool.

Eigen verzorgingsproducten, dranken en eten zijn niet toegelaten. Dames dienen zich te demaquilleren.  De nodige producten zijn hiervoor aanwezig.

Betreden van de de wellness met schoenen is niet toegestaan. Badslippers zijn verplicht. Slippers worden gratis ter beschikking gesteld.

Huisdieren worden niet toegelaten.

Pure Sana heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.


Toestellen

Na elk bezoek aan de droge sauna en de infraroodstralers dient u eerst een douche te nemen alvorens u in de whirlpool gaat.

Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna.

Het is niet toegestaan producten toe te voegen aan de whirlpool of de sauna.

Eten en drinken is niet toegestaan tijdens het gebruik van de toestellen.

Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.

Instellingen van de apparatuur worden door de klant niet gewijzigd.


Reserveringen

Reserveringen dienen telefonisch of online te gebeuren. Enkel na bevestiging (email/telefonisch) is uw reservatie geldig. Een reservatie is een blok van 3u gebruik van de wellness. Gelieve 10min voor aanvang aanwezig te zijn.

Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de balie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privécomplex, rekenen wij 20 euro per 10 minuten aan.

Indien u annuleert op de dag van uw reservatie wordt 90% van het totale bedrag in rekening gebracht . Indien u niet aanwezig bent op uw reservatie wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Wanneer schade aangebracht wordt aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van deze schade te vergoeden en wanneer de ruimte gesloten moet worden om deze reden een schadevergoeding van 500,00 euro per dag te betalen.          

Pure Sana kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld.

Pure Sana zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.

Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing. voor geschillen tussen Pure Sana en onze klanten is de rechtbank van Hasselt bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.

Iedereen u een reservatie maakt bij Pure Sana verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.