Wie is Pure~S?

Mijn naam is Stina Vanvinckenroye en Pure~S Wellness is mijn droom die werkelijkheid wordt.

Enkele jaren geleden besliste ik om terug te gaan studeren en werd schoonheidsspecialiste. Maar van opleiding ben ik vroedvrouw.  Ik geloof dat schoonheid vanbinnen uit komt en daarom is het zeker zo belangrijk te weten hoe de binnenkant een invloed heeft op de buitenkant. De manier waarop ik werk is zeker geen klassieke aanpak qua schoonheidsverzorging. Het draait niet enkel om rimpels en onzuiverheden, het gaat erom hoe je je voelt en te zorgen dat mijn klanten stralen wanneer ze naar buiten gaan. Mijn instituut is een Quantum Phytobiodermie Gecertificeerd Instituut. Dit wil zeg dat de producten waar ik mee werk geproduceerd zijn op basis van de Kwantum Fysica. Hierdoor zijn ze in staat om een invloed te hebben op je vitale energie en emoties. 

 "Keep always in mind that beauty is only a reflection of the emotions inside us. Well-being is essential for happiness, which is the primary cause of beauty and wellness in a surface level of our bodies!"

De producten waar ik mee werk zijn vn het merk Phyto 5. Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingrediënten en licht- & kleurtherapie brengen uw huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling. 
Phyto 5 zijn natuurlijke producten die zuivere etherische oliën en Zwitsers bronwater bevatten. Ze hebben een energetische werking, gebaseerd op de theorie van de 5 elementen leer van de traditionele Chinese geneeskunde gecombingeerd met verfijnde Westerse technologie. 

Tijdens de verzorgingen maak ik ook gebruik van chromatherapie. Chromatherapie is een nieuwe mogelijkheid om huidproblemen aan te pakken en veroudering tegen te gaan. Dankzij chromatherapie wordt de stofwisseling op natuurlijk wijze gestimuleerd, en activeert de dieptewerking van het licht de biologische celwerking. Het heeft een positief en rustgevend effect op het menselijk biologisch systeem. Hierdoor worden zelfhelende krachten gestimuleerd, het organisme komt tot rust en regenererende processen  worden opgestart.

Naast de positieve werking op het lichaam heeft chromatherapie ook invloed op de geest. Mensen worden uit hun evenwicht geslagen door allerlei oorzaken op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. De kleuren werken stimulerend en kalmerend op de geest. Chroma- of lichttherapie kan gebruikt worden bij mensen die last hebben van burn-out, depressie, allergieën, migraine, maag- en darmklachten, menstruele klachten of andere problemen hebben op het emotionele en spirituele vlak.

Tot snel,

Stina

stina Schoonheidsspecialist